7 tendințe în turism în anul 2021

Industria turismului a suferit multe schimbări în anul 2020, de când s-a declanșat pandemia.

După un an în care călătoriile au avut loc, cu precădere, în țară (cu excepții și peste granițe), vedem cum turismul începe să se desfășoare pe noi coordonate.

Odată cu apariția vaccinului și răspândirea sa în întreaga lume, pare că se întrevăd la orizont zorile unor vremuri mai bune.

Turismul își va relua treptat cursul, în strânsă legătură cu evoluția pandemiei, pe măsură ce noile destinații își vor deschide porțile.

Continue to Reading
0 Comments

Travel Update COVID-19/ 17.03.2020

Virusul COVID-19 a apărut in China în noiembrie 2019 și s-a extins rapid în întreaga lume. Deși părea inițial o epidemie care amenința Asia, a ajuns să se transforme într-o pandemie, conform declarației Organizației Mondiale a Sănătății, de miercuri 11 martie 2020.  

Continue to Reading
0 Comments

Nusa Dua si resorturile de 5 stele din Bali

Dupa un zbor lung pana in Bali tot ce iti doresti este sa ajungi repede la un hotel confortabil pentru primele zile de vacanta, cand trebuie sa te adaptezi si la noul fus orar. Asa a fost si cazul nostru, ajungand dupa o calatorie de 18 ore cu Qatar Airways in Bali. Daca ai facut deja un stop in Singapore sau Kuala Lumpur probabil ca tot esti in cautarea unui hotel pe plaja dupa cateva zile intr-o metropola asiatica unde ai simtit agitatia specifica acestora si unde inca nu ai apucat sa te odihnesti.

Continue to Reading
0 Comments

Insula Bali, scurta introducere

Ma aflu la finalul celor 10 zile in Bali si regret ca au trecut atat de repede. Este a treia mea vizita pe aceasta insula si mereu m-am simtit minunat si am spus la plecare ca sigur voi reveni. De aceasta data am fost cu familia si am facut din nou un circuit prin 5 locatii diferite. Am revenit in unele locuri precum Nusa Dua, Legian, Ubud dar am ajuns si in locuri noi precum Sanur si Candidasa.

Continue to Reading
0 Comments