Haideti cu Imperator în Pakistan

Următoarea plecare: 12.08.2022
Durata circuit
17 zile
2,750 Euro / persoană
Grup: între 10 și 14 persoane
Locuri disponibile: 0
Categorie: Discover
Grad de dificultate: Moderat

Islamabad - Hunza Valley - Karakorum Highway - Chitral - Kalash Valley - Lahore


Nu putini calatori pe care i-am citit, oameni cu ani de zile de calatorit si zeci de tari vizitate (probabil si mai mult) au spus-o destul de indubitabil ca acea sosea care se catara din Pakistan peste Himalaya spre China este cea mai frumoasa din lume. Karakorum Highway este un drum care trebuie sa fie batut de orice calator serios, un drum legendar, dar si un drum pe care vei sta lipit de geam ca o musca de bec datorita frumusetilor care se perinda la dreapta, la stanga sau in fata masinii. Va invitam ca in august sa descoperiti impreuna cu Imperator aceasta fantastica Karakorum Highway de la Islamabad, capitala Pakistanului pana la granita chino-pakistaneza, sus, la peste 4500 metri.

Dar acest drum si zonele spectaculoase care le vom vedea nu sunt totul. Vom participa la festivalul Uchal, unul dintre cele mai importante festivaluri pentru cea mai interesanta comunitate a Asiei Centrale – Kalash. Se spune ca membrii aceastei comunitati care se inchina unei religii unice, de multi caracterizata ca fiind pagana sunt urmasii macedonenilor lui Alexandru cel Mare, ramasi in urma pentru a pazi pasurile care leaga Asia Centrala si subcontinentul indian. Iar festivalul Uchal este locul ideal pentru a admira culorile spectaculoase ale costumelor fetelor si femeilor acestei comunitati cu obiceiuri liberale intr-o lume islamica pura.

Nu vom rata sa descoperim si orasul unde se afla unele dintre cele mai spectaculoase exemple de arhitectura indo-islamica, Lahore, nici strada unde barbierii practica si meseria de dentist in aer liber, dar si haiosul ceremonial de coborare a steagului de la granita cu India.

In plus, vom putea descoperi si una dintre cele mai primitoare societati din lume – cu oameni care iti vor zambi, te vor intampina cu “Welcome to Pakistan” si te vor face sa te simti cat mai bine.

Haideti in Pakistan alaturi de Imperator !

Experiențe incluse în ofertă

 • Vizita moscheii Shah Faisal din Islamabad
 • Hiking pana la Fairy Meadows
 • Admira apusul de soare de la Duikal, in valea Hunza
 • Traversarea trecatorii Khunjerab
 • Participa la festivalul Uchar al tribului Kalasha
 • Incearca mancarurile traditionale in bazarul din Lahore
 • Calator pe Karakorum Highway
 • Participa la ceremonia de coborare a drapelului de la granita Wagha

Itinerariu

Afla ce cuprinde acest circuit.

Plecam de pe Aeroportul Otopeni cu un zbor al companiei Turkish Airlines la ora 15:55 si aterizam pe aeroportul din Istanbul la ora 16:45. Scurta escala si plecare spre Pakistan la ora 20:15 si sosire noaptea in Islamabad la ora locala 03.35 dupa un zbor de 5 ore si 20 de minute. Transfer la hotel si cazare in Islamabad. 

 • Cazare: Hotel Hillview 4* sau similar in Islamabad 
 • Nivel cazare: standard
 • Mese: mese pe avion 
 • Experienta: bun venit in Pakistan

Dupa sosirea la 03.35 in Islamabad si transferul la hotel avem o dimineata de odihna si mic dejun. Pornim intr-un tur al orasului Islamabad, capitala Pakistanului. Incepem cu celebra Moschee Shah Faisal, situata la baza dealurilor Margala. Aceasta moschee este printre cele mai mari din Asia si impresioneaza prin combinatia de arhitectura moderna si traditionala, cele 4 minarete de 88 de metri inaltime si acoperisul sau. Continuam cu vizita Muzeului Lok Virsa unde vedem o fascinanta colectie de obiecte artizanale, bijuterii si sculpturi in lemn. Dupa pranz facem o oprire la Muzeul Taxila si continuam spre dealurile Margala unde oprim la Daman-E-Koh, un faimos loc de picnic si panorama din orasul Islamabad. De aici vom admira orasul si moscheea Shah Faisal si ne vom deplasa spre un restaurant pentru cina pe dealurile Margala. 

Incheiem ziua cu o oprire la Monumentul Pakistan. Frumos luminat seara si realizat din granit, a fost conceput pentru a reprezenta diversitatea culturala si unitatea nationala a Pakistanului.

 • Cazare: Hotel Hillview 4* sau similar in Islamabad 
 • Nivel cazare: standard
 • Mese: mic dejun, pranz si cina
 • Experienta: vizita Moscheii Shah Faisal

Dupa micul dejun pornim devreme la drum spre Chilas prin vaile Naran si Kagan. Este o zi lunga de drum, insa traversam zone superbe. Cele doi vai pe care le traversam astazi sunt printre cele mai frumoase zone din Pakistan, oferind privelisti spectaculoase vizitatorilor. Traseul trece prin Abbotabad si Mansehra, apoi vom ajunge in valea Naran unde oprim pentru pranz. De aici continuam pana la Lacul Lulusar unde oprim pentru fotografii si apoi traversam pasul Babusar, aflat la 4173 de metri altutudine si printre cele mai inalte trecatori din zona, deplasandu-ne spre Chilas unde vom petrece noaptea.

Valea Naran este situata la peste 2500 de metri altitudine si impresioneaza prin peisajele de munte, cu varfurile mereu albe de zapada si natura sa salbatica. 

Celebra autostrada Karakorum traverseaza valea Chilas, a carei importanta este legata de 2 lucruri: frumusetea fermecatoare a zonei Fairy Meadows si inscriptiile pe stanca, care reflecta urmele diferitilor invadatori ai regiunii care a fost o rascruce a drumurilor si civilizatiilor. 

Cina la hotel in valea Chilas si cazare. 

 • Cazare: Hotel Shangrila Chilas 3* sau similar 
 • Nivel cazare: standard
 • Mese: mic dejun, pranz si cina
 • Experienta: calator pe Karakorum Highway 

Dupa micul dejun pornim cu masini 4x4 catre Fairy Meadow. Dupa o ora si jumatate de mers cu masinile vom ajunge la podul Raikot si de aici vom continua cu masina pana in satul Tatoo, punctul de pornire a trasului de hiking pana la Fairy Meadows. Aceste traseu de hiking este de aproximativ 2 ore si traverseaza niste peisaje superbe de munte. Denumirea actuala este data de catre alpinistii germani care au fost incantati de acest peisaj de poveste si este cunoscuta local sub denumirea de Joot, fiind o pasune montana din apropierea uneia dintre taberele de baza catre Nanga Parbat. Situata la altitidinea de 3300, zona este punct de pornire pentru alpinistii care doresc sa escaladeze muntele ucigas Nanga Parbat. Vom ajunge in jurul pranzului la hotel si dupa ce vom servi pranzul si ne cazam la hotel avem o dupa-amiaza de relaxat si de admirat frumoasele peisaje montane. 

Seara cina si cazare.     

 • Cazare: Hotel Raikot Saray 3* sau similar 
 • Nivel cazare: standard
 • Mese: mic dejun, pranz si cina 
 • Experienta: hiking pana la Fairy Meadows

Pornim dimineata inapoi catre podul Raikot si mai departe pe autostrada Karakorum catre orasul Gilgit, situat in inima muntilor. Pe drum vom trece pe langa zona de jonctiune al celor mai inalte 3 lanturi muntoase din lume: Karakorum, Himalaya si Hindukush. Dupa pranzul la Gilgit vom continua catre Valea Hunza. Acest pamant divin este prezent de-a lungul raului Hunza, inconjurat de munti falnici si de ghetari stralucitori in Nordul extrem al Pakistanului. Regiunea este impartita in Hunza Inferioara, Centrala si Superioara. Capitala sa, Karimabad este inconjurata de trei varfuri muntoase glorioase numite Rakaposhi, Diran si Ultar. Cele doua forturi antince Altit si Baltit sunt prezente astazi in suburbiile orasului Karimabad. Hunza este la doua ore de mers cu masina de orasul Gilgit. Pe drum vom face o oprire la Punctul de coliziune a placilor tectonice continentale, la vechiul drum al matasii care ajungea pana in China si punctul de vedere catre Rakaposhi. La sosirea in Hunza vizitam fortul Baltit si piata Karimabad. Seara ne deplasam la Duikar (cuibul vulturului) pentru a vedea apusul de soare. De aici se vede intreaga vale Hunza si Nagar, cu vedere spectaculoasa asupra muntilor plini de zapada. 

Retur la hotel pentru cina si cazare. 

 • Cazare: Hotel Eagle’s Nest Hunza 3* sau similar 
 • Nivel cazare: standard
 • Mese: mic dejun, pranz si cina 
 • Experienta: admira apusul de soare de la Duikar 

Aceasta vale muntoasa, inalta si linistita de-a lungul raului Hunza este centrul abundentei naturale. Dupa micul dejun pornim catre prima destinatie a zilei, satul si fortul Altit, aflat pe lista patrimoniului UNESCO. Urmatoarea oprire este Valea Nagar unde, dupa degustarea unor fructe proaspete in satul Hopper, continuam catre ghetarul Hopper. Valea Nagar se afla la o altitudine de 2400 metri si este una dintre cele mai frumoase si pitoresti vai din aceasta regiune. Valea Hopper este parte din valea Nagar, situata la 10 km de Nagar Khas, capitala vaii Nagar si este locul ghetarilor Rush Lake, Bwaltar Peak, Kapldongs, Shaltar Peak, Spantik, Barbu si Hopper. Vom ajunge la un punct de belvedere spre ghetarul Hopper si dupa ce exploram valea Nagar, ne deplasam catre impresionantul Lac Attabad unde petrecem o noapte pe malul lacului la un frumos hotel. 

 • Cazare: Luxus Hunza Attabad Lake Resort 4* sau similar
 • Nivel cazare: superior
 • Mese: mic dejun, pranz si cina 
 • Experienta: plimbari prin Valea Nagar

Dupa micul dejun pornim catre impresionantul Lac Attabad, care in 2010 in urma unor alunecari de teren a distrus 19 km din autostrada Karakorum. Vom vedea faimoasa sculptura in stanca realizata de brigada lui Alexandru cel Mare cand a calatorit pe Drumul Matasii pentru a ajunge in China. In aceasta regiune exista cel putin 50 000 de petroglife si inscriptii, de-a lungul autostradei Karakorum din Gilgit-Baltistan, concentrate in zece locuri majore intre Hunza si Shatial. Aceste inscriptii, in cea mai mare parte, apartin timpului in care aceasta zona a servit ca ruta de legatura intre Ghandara si bazinul Tarim, in secolul al II-lea si mai tarziu. Aceste sculpture reprezinta animale singure, oameni si scene de vanatoare cu animale mai mari decat vanatorii. Trecem de lacul Attabad si intram in valea Gulmit, sau valea florilor, de o frumusete greu de egalat. Continuam spre podul suspendat Hussaini si apoi spre satul Passu. Acest sat este inconjurat de munti, varfuri si ghetari. Conurile Passu sau Catedrala Passu sunt  minune a naturii ce merita vazute. Dupa pranz facem o plimbare prin sat spre valea Passu. 

Seara cina zi cazare in satul Passu. 

 • Cazare: Hotel Sarai Silkroute 3* sau similar  
 • Nivel cazare: standard
 • Mese: mic dejun, pranz, cina 
 • Experienta: calatorie pe autostrada Karakorum

Dimineata pornim catre pasul Khunjerab, situat la 3 ore cu masina de satul Passu. Vom trece din nou prin frumoase sate de munte de pe autostrada Karakorum printre care Khyber, Ghalapan, Moorkhun, Gircha si orasul Sost. Vom face o oprire la pasul Khunjerab, care face din Parcul National Khujerab, unul dintre cele mai inalte parcuri de altitudine din lum, habitat pentru o serie de specii pe cale de disparitie si amenintate precum leopardul de zapada, oaia Marco Polo, ibexul Himalayan, marmota bruna. Pasul Khunjerab este cel mai inalt punct al autostrazii Karakorum si cel mai inalt punct de trecere de frontiera pavat din lume 

Continuam spre orasul Gilgit pentru cina si cazare. 

 • Cazare: Hotel Serena Gilgit 4* sau similar 
 • Nivel cazare: deluxe
 • Mese: mic dejun, pranz, cina
 • Experienta: traversarea trecatorii Khunjerab

Dimineata pornim la drum in masini 4x4 din orasul Gilgit catre Valea Gupis, situata la 112 km vest de Gilgit, pe malul raului Gilgit, in districtul Ghizer. Cea mai frumoasa parte a drumului este sectiunea de 35 de km dintre Gahkuch (capitala disctrictului) si valea Gupis. Dupa pranzul din Gahkuch, ne vom deplasa catre lacul Khalti, un fermecator lac habitat pentru pastravi. Lacul ingheata iarna, iar satenii din Khalti obisnuiesc sa mearga pe el. Dupa ce vom admira lacul si vom petrece putin timp pe malul sau, continuam calatoria catrae valea Phander. Un drum intortocheat care trece prin campuri si paduri verzi luxuriante, cu vedere la rau si varfurile inghetate, ne conduce catre aceasta vale fermecatoare. De la izvoare cu ape cristaline pana la lacuri si rauri de apa albastre, in Valea Phander exista toate culorile frumusetii naturii. Prima privier asupra acestei vai va elimina orice urma de oboseala a calatoriei si ne va energiza cu privelistile sale fascinante. 

 • Cazare: Pensiune locala in Phander Valley
 • Nivel cazare: pensiune
 • Mese: mic dejun, pranz si cina
 • Experienta: traversarea valii Gupis cu masini 4x4

Aceasta este o zi plina de calatorit, traversand pasul Shandoor, spre Chitral. Shandoor este situat intre granita dintre Chitral si districtul Ghizer, in Nordul Pakistanului, la o altitudine de 3700 metri altitudine si este un platou a carui pajiste verde luxurianta este locul perfect pentru polo. Este adesea numit “acoperisul lumii” si este de fapt cel mai inalt teren de polo de pe planeta. Vom face cateva opriri pentru fotografierea pasunilor si pajistilor din Barsit, Langer si satele din Laspur. Orasul Chitral se afla la in nordul provinciei Khyber Pakhtunkhwa, de-a lungul raului Kunar, intr-o vale de 3 km latime si la 1500 metri altitudine. Chitral are un centru guvernamental de lana si sericultura, un teren de polo si un vechi fort folosit pentru comertul de sclavi, orasul fiind un centru important al comertului cu sclavi. 

Seara sosire in Chitral pentru cina si cazare. 

 • Cazare: Hotel Hindukush Heights 3* sau similar 
 • Nivel cazare: standard
 • Mese: mic dejun, pranz si cina
 • Experienta: traversarea pasului Shandoor

Adanc in munti, de-a lungul granite Pakistanului cu Afghanistanul, se afla indepartata vale Kalash, care consta de fapt in 3 vai separate, si gazduieste oamenii Kalasha. Diferiti de restul populatiei din Pakistan, se spune despre ei ca sunt descendentii armatelor lui Alexandru cel Mare. Demult separate de alte comunitati prin locatia lor indepartata, polulatia Kalasha formeaza o lume distincta, separata de restul populatiei musulmane a Pakistanului. Aceasta cultura plina de culoare practica o religie despre care se spune ca este strans legata de hinduismul antic, cee ace inseamna ca au o multitudine de festivaluri si traditii unice care nu se gasesc in alte locuri in Pakistan. 

In aceasta zi vom incepe vizitarea vaii Rumbur, situata la Nord de valea Bumburet si vom vedea ritualurile comunitatii Kalash cu ocazia festivalului Uchal, unul dintre cele mai importante festivaluri culturale din Pakistan. Tribul Kalasha aduce un omagiu zeului suprem pentru mancarea si recoltele bune pe care le-a dat si este sarbatorit in timpul recoltarii anuale, cantand, dansand si aducand un omagiu naturii pentru binecuvantarea lor cu sezonul recoltei de orz si grau in fiecare luna August.  Vom admira costumele populare, dansurile si cantecele locale. 

Vom ajunge in a doua parte a zilei in valea Rumbur, cea mai mare dintre cele 3 vai Kalash. Cu paraiele sale stralucitoare, pajistile umbroase si plantatiile de duzi, caisi si nuci, aceasta vale este considerata cea mai frumoasa. In capatul de sus al vaii se afla satul Nuristani. Aici incepe un trasu printr-o vale laterala, care duce la Pasul Shawal, cel mai inalt in Nuristan si odinoara o poteca apartinad stravechiului Drum al Matasii. Vom vizita cimitirul Kalasha, centrul satului si vom vedea cum traieste aceasta comunitate inainte de a ne deplasa inapoi in Bumburet unde ne vom alatura festivitatiilor din cadrul festivalului. Seara cina si cazare la o pensiune locala in zona. 

 • Cazare: pensiune locala 
 • Nivel cazare: pensiune 
 • Mese: mic dejun, pranz, cina 
 • Experienta: suntem martorii festivalului Uchar al tribului Kalasha

In aceasta zi vom avea timp sa vizitam valea Kalash, vom intalni localnicii si vom vedea traditiile acestora si peisajele din cele 3 vai din Kalash. Dupa timpul petrecut in Bamburet, ne vom indrepta spre Ayun. Vom ajunge in Ayun unde vom vedea din nou costumele si dansurile cu prilejul festivalul Uchar. 

 • Cazare: pensiune Ayun Fort Inn sau similar 
 • Nivel cazare: pensiune locala 
 • Mese: mic dejun, pranz si cina 
 • Experienta: vizita vaii Kalash

Ayun este unul dintre satele cela mai apropiate de valea Kalash, dar este si o vale frumoasa pentru a fi explorata. Dupa o dimineata in care travsersam aceasta frumoasa regiune, lasam masinile 4x4 si ne imbarcam din nou in minivanul nostru si pornim catre Islamabad. Este o calatorie de aproape o zi pana in capitala Pakistanului unde ajungem la timp pentru cina si cazare. 

 • Cazare: Hotel Hillview 4* sau similar in Islamabad 
 • Nivel cazare: standard
 • Mese: mic dejun, pranz si cina
 • Experienta: intoarcere in Islamabad

Dimineata devreme parasim Islamabad si pornim catre Fortul Rohtas, construit in secolul 16 intr-un loc strategic din Nordul Pakistanului, in provincia Punjab. Fortul este un exemplu extraordinar de arhitectura musulmana timpurie din Asia Centrala si de Sud. Principalele fortificatii ale acestei garnizoane de peste 70 de hectare constau din ziduri massive de zidarie de peste 4 km in circumferinta captusite cu 68 de bastioane si strapunse in puncta strategice de 12 porti monumentale. Un amestec de traditii arhitecturale si artistice din alte parti ale lumii islamice, fortul a avut o influenta profunda asupra dezvoltarii stilului architectural in Imperiul Mughal. Sher Sha Suri, fondatoarea dinastiei Suri, a inceput constructia fortului in 1541. A fost locuit in permanenta pana in 1707 si apoi reocupat sub conducatorii Durani si Sikh in secolele 18 si 19. Un sat a crescut in interiorul zidurilor si exista si astazi, fiind unic deoarece nu exista un alt exemplu de arhitectura militara de aceeasi marime si cu un grad atat de ridicat de conservare. 

Dupa vizita fortului comntinuam catre minele de sare de la Khewra, cele mai vechi de pe subcontinent. Astazi minele de la Khehra sunt pe locul 2 ca marime in lume dupa Sifta Canada. Vom vizita minele, luam pranzul si continuam calatoria spre Lahore unde ajungem la timp pentru cina si cazare.

 • Cazare: Hotel Luxus Grand 4* sau similar in Lahore 
 • Nivel cazare: deluxe
 • Mese: mic dejun, pranz si cina
 • Experienta: vizita Fortului Rohtas

Lahore este al doilea oras ca marime din Pakistan si cel mai infloritor oras al tarii. Fiiind sub conducerilor diversilor imparati de la hindusi pana la moguli si apoi Marea Britanie, Lahore are cateva cladiri si locuri istorice uimitoare si foarte diverse, inclusiv orasul istoric din interiorul zidurilor, faimoasele moschei Badshahi si Wazir Khan, granita Wagha si numeroase temple Sikh si Sufi. 

Incepem aceasta zi cu o vizita a Fortului Lahore, construit, avariat, demolat, reconstruit si refacut de cateva ori pana cand Imparatul Akbar i-a dat forma actuala cand a stabilit capitala imperiului in Lahore. Continuam cu Muzeul Lahore si cu Gradinile Shalimar, incluse pe lista patrimoniului UNESCO. Continuam cu altarul Data Ganj Bakhsh, originar din Afghanistan si unul dintre cei mai importanti predicatori sufi de pe subcontinent.

Lahore este celebru pentru bazarele sale si oprim in Anarkali Market, printre cele mai vechi din Pakistan. Mancarea este celebra in Lahore, orasul mandrindu-se cu specialitatile culinare pe care le vom incerca la masa de pranz. Dupa-amiaza ne deplasam la granita Wagha pentru a vedea haioasa ceremonie de coborare a drapelului de pe granita indo-pakistaneza. Seara cina si cazare in Lahore

 • Cazare: Hotel Luxus Grand 4* sau similar in Lahore 
 • Nivel cazare: deluxe
 • Mese: mic dejun, pranz si cina
 • Experienta: participare la ceremonia de coborare a drapelului de la granita Wagha

Zi plina in Lahore pentru vizitarea cele mai importante moschei din Lahore: Badshahi si Wazir Khan. Vizitam si mormantul imparatului Jehangir si monumental Minar-i-Pakistan, care comemoreaza semnarea Rezolutiei Pakistan care a dus la formarea statului Pakistan. Dupa-amiaza libera pentru bazarele din Lahore si seara cina de ramas bun in Lahore si cazare.

 • Cazare: Hotel Luxus Grand 4* sau similar in Lahore 
 • Nivel cazare: deluxe
 • Mese: mic dejun, pranz si cina
 • Experienta: vizita moscheii Badshahi din Lahore

Dimineata devreme transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul companiei Turkish Airlines spre Istanbul cu decolare la ora 05:45. Sosire la ora 10.00 in Istanbul si escala pana la ora 13.20 cand este programat zborul catre Bucuresti si aterizare pe aeroportul Otopeni la ora 14:35.


Servicii incluse

Costuri

 • Persoana in camera dubla: 2750 Euro
 • Persoana in camera single: 3000 Euro

Marime grup

 • Grup minim de 10 persoane si grup maxim de 15 persoane. 
Cost

Pachetul include

 • Bilet de avion cu Turkish Airlines pe ruta Bucuresti – Islamabad si Lahore - Bucuresti, via Istanbul
 • Toate taxele de aeroport si taxa de bagaje pentru aceste zboruri
 • 16 nopti de cazare in Pakistan dintre care 2 nopti la pensiuni locale si 14 nopti la hoteluri de 3 si 4 stele
 • Pensiune complete pentru intreg programul
 • Toate transferurile si vizitele incluse in itinerariu cu transport privat
 • Taxe de intrare la obiectivele din traseu
 • Taxe de parc si rezervatii nationale 
 • Transport cu masini 4x4 prin zonele de munte 
 • Ghid local insotitor de limba engleza pe durata traseului
 • Vizitele si excursiile asa cum sunt mentionate in program
 • Taxa de viza Pakistan
 • Insotitor de grup din Romania : Cezar Dumitru 
 • TVA

 

Pachetul nu include

 • Asigurarea medicala obligatorie 
 • Asigurarea storno optionala, se incheie in aceeasi zi cu contractul turistic 
 • Bacsisul pentru ghizii si soferii locali 
 • Alte mese in afara celor mentionate in program
 • Alte excursii si activitati optionale 
Detalii servicii

Orar de zbor: Turkish Airlines 

12.08.2022

Bucuresti

Istanbul

15:25

16:45

 

12.08.2022

Istanbul

Islamabad

20:15

03:35

 
           

28.08.2022

Lahore

Istanbul

05:45

10:00 

 

28.08.2022

Istanbul

Bucuresti

13:20

14:35

 
Bilete de avion

Modalitatea de plata a pachetului este: 

 • Avans de 50% din valoarea excursiei in momentul inscrierii.
 • Plata integrala cu cel tarziu 30 de zile inainte de data plecarii.

Conditii de anulare

In cazul in care turistul renunta din vina sa la pachetul de servicii turistice care face obiectul prezentului contract, se vor percepe urmatoarele penalizari:
 

 1. 25% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face cu mai mult de 46 de zile calendaristice inainte de data plecarii;
 2.  50% din tariful pachetului de servicii, daca renuntarea se face in intervalul 45 - 30 de zile  calendaristice inainte de data plecarii;
 3. 100% din pretul pachetului de servicii, daca renuntarea se face intr-un interval mai mic de 30 zile inainte de plecare sau pentru neprezentarea la program.

Documente de calatorie

 • Este necesar PASAPORTUL ELECTRONIC SAU PASAPORTUL SIMPLU valabil cel putin 6 luni de la data terminarii calatoriei. Nu se accepta pasaportul temporar.

Răsfoiește jurnalul de călător și accesează recomandările noastre

Pe blogul nostru iei parte la popasuri gastronomice exotice, descoperi oferte de neratat și ești transpus
în obiceiurile comunităților locale. Tu ce lifestyle de călător ai?


Galerie foto

Vezi frumusetile locului prin ochii fotografului.

Circuit Pakistan
Circuit Pakistan
Circuit Pakistan
Pakistan
Nou!

Rezerva oferte online, in timp real!

Rezerva acum