Week-end romantic la Wolkendorf Brasov

Durata circuit
Categorie: Relax
Grad de dificultate: Usor

Wolkendorf Bio Hotel & Spa, Vulcan – Brasov

Bucura-te de un week-end romantic cu rasfat la jacuzzi exterior & masaj in cuplu la Wolkendorf in Brasov!

Wolkendorf Bio Hotel & Spa este situat in apropiere de Brasov, in localitatea Vulcan.

La Wolkenforf Bio Hotel & Spa din localitatea Vulcan scopul este intotdeauna acelasi: un client fericit si rasfatat. Acesta este motivul pentru care toti oaspetii se simt „acasa” aici, inca de la inceput.

Daca vreti un loc romantic intr-o zona de munte, ideal pentru relaxare in cuplu sau un loc unde sa aveti parte de rasfat impreuna cu familia, Wolkendorf Bio Hotel & Spa este o alegere minunata.

La Wolkendorf Bio Hotel & Spa puteti avea parte de relaxare prin servicii spa, complex de sauna, activitati in aer liber si in interior, locuri de joaca pentru copii, mese traditionale si diverse evenimente, sociale sau corporative.

Conceptul BIO si obiectivele zonei ofera un minunat sentiment de vacanta pentru cei care cauta un asemenea loc pentru o perioada mai lunga si, de asemenea, pentru cei care doresc pace si liniste pentru doar cateva zile.


Cele 45 de camere duble, spatioase si primitoare sunt locul perfect pentru o vacanta placuta. Locatia este impartita in 6 cladiri independente: 3 cladiri Hotel (15 camere/cladire; 2 etaje/cladire, receptia se afla in cladirea din mijloc), Spa, Restaurant & Sala de eveniment. Accesul intre cladiri se face prin exterior.

Camerele au access la internet Wi-Fi, televizor cu ecran plat, birou, cosmetice baie, papuci, uscator de par, seif. Camerele sunt pentru nefumatori. Dorim sa va informam ca exista o taxa pentru semne sau miros de fum in camera in timpul sejurului. Fumatul este permis numai in afara hotelului, spa-ului si restaurantului.

Tarifele includ urmatoarele beneficii: Internet gratuit in camera si in spatiile publice; Acces jacuzzi exterioare; Acces loc de joaca pentru copii exterior; Acces zona pescuit (stiuca); Acces biciclete; Parcare (45 de locuri)

Spa Menu – Momentan, centrul Spa este inchis pana la noi reglementari legislative, cu exceptia masajului & Jacuzzi exterior (3 Jacuzzi cu apa clada in aer liber – trebuie mereu verificata disponibilitatea); Masaj (cost suplimentar) – disponibil.

Experiențe incluse în ofertă

 • Rasfata-te cu un masaj de relaxare in cuplu si o exfoliere corporala
 • Bucura-te de atmosfera speciala de la Wolkendorf Bio Hotel & Spa
 • Relaxare in bazine la jacuzzi exterior

Itinerariu

Afla ce cuprinde acest circuit.

Sosire in cursul zilei la Wolkendorf Bio Hotel & Spa. Cazare si dupa-amiaza libera pentru relaxare in curtea hotelului.

Seara cina si cazare la Wolkenforf Bio Hotel & Spa.

Dimineata, dupa micul dejun, aveti o zi intreaga de relaxare si va veti bucura de o zi romantica in cuplu.

In aceasta zi veti beneficia de bazinele exterioare cu apa putin incalzita, de masajul de relaxare in cuplu de 50 minute (acest masaj trebuie confirmat in momentul rezervarii) si de efectele relaxante ale exfolierii corporale.

Exfolierea corporala se face la alegere din: sare de Himalaya, cafea verde sau neagra, scortisoara, cocos, piper negru sau verde, macadamia, miere, trandafir uscat, cacao, seminte de in, cuisoare, rozmarin.

Seara cina si cazare la Wolkenforf Bio Hotel & Spa.

Dupa micul dejun va luati ramas bun de la gazde si plecati spre casa.

 


Servicii incluse

 • Adult in camera dubla: 695 RON

Grup minim de 2 adulti.

Cost

Pachetul include

 • 2 nopti de cazare in camera superior double la Wolkendorf Bio Hotel & Spa
 • Mese: mic dejun si cina
 • Access spa (bazine exterioare)
 • 1 masaj de relaxare in cuplu de 50` (trebuie programat in momentul rezervarii)
 • 1 exfoliere corporala de 25`/ persoana
 • Cos cu fructe & Prosecco in camera
 • TVA

 

Pachetul nu include

 • Transportul pana la hotel
 • Bauturile din timpul meselor
 • Alte servicii care nu sunt specificate in program

 

Detalii servicii

2 nopti de cazare in camera superior double la Wolkendorf Bio Hotel & Spa

Cazare
 • 2 nopti de cazare la Wolkendorf Bio Hotel & Spa cu mic dejun si cina
 • Cos cu fructe & Prosecco in camera
Mese

 • Plata integrala in momentul rezervarii, nerambursabila;

 

 • Rezervarea masajului se face in momentul rezervarii in functie de disponibilitati.
 • Alte masaje se efectueaza doar pe baza de programari cu cel putin 1 zi inainte.
 • Oferta este valabila in perioada 21.09 – 23.12.2020 si nu se cumuleaza cu alte oferte.
 • Oferta nu este valabila in perioadele de sarbatori (zile legale libere)
 • Check-in cina / Check-out mic dejun
 • Program spa 12:00-00:00
 • Program masaje: 13:00-21:00
 • Nu este permis accesul cu animale si bautura/mancare din exterior
 • Nu este permis accesul la Spa copiilor sub 16 ani, care nu sunt insotiti de o persoana majora. Parintii sunt direct raspunzatori de siguranta si supravegherea copiiilor;
 • Accesul copiilor pana la 16 ani, este limitat intre orele 12:00-19:00.

In cazul in care turistul renunta din vina sa la pachetul de servicii turistice care face obiectul prezentului contract, se vor percepe urmatoarele penalizari:

 • 100% din pretul pachetului de servicii. Oferta este nerambursabila din momentul rezervarii sau pentru neprezentarea la pensiune.

Masuri de igiena si siguranta anti-covid

 

Reguli pentru oaspetii hotelului

➢ Oaspetii trebuie sa isi dezinfecteze mainile la intrarea in hotel, inainte de check-in.

➢ Oaspetii se vor supune regulii de masurare a temperaturii la receptia hotelului.

➢ Purtarea mastii de protectie in spatiile publice inchise din hotel este obligatorie.

➢ Oaspetii sunt rugati sa pastreze distantarea sociala atat intre ei, conform reglematarilor in vigoare, cat si fata de membrii echipei Wolkendorf.

➢ Procedura de check-in, respectiv completarea si semnarea documentelor se efectueaza folosind pixul personal sau pixurile dezinfectate ale hotelului, pastrand o distanta de min. 2m fata de receptioner. De asemenea, prin furnizarea adresei de email, se poate efectua check-in online, fara a mai fi necesara completarea fisei de cazare la receptie. Daca se alege check-in online, oaspetele va ridica cheia de la receptie si va efectua plata la receptie.

➢ Pentru rezervarile in avans se recomanda plata serviciilor online sau prin virament bancar. Pentru achitarea serviciilor la receptie oaspetii sunt sfatuiti sa plateasca cu cardul.

➢ In cazul in care un oaspete nu se simte bine, aceste este rugat sa ramana in camera si sa anunte receptia.

➢ In situatia unei defectiuni tehnice aparute in camera se recomanda parasirea acesteia dupa anuntarea receptiei, pentru a evita contactul cu angajatul tirmis sa remedieze deficienta. Angajatul va purta echipamentul adecvat.

Reguli pentru angajati

I. In spatiile publice:

➢ Echipa din receptie este dotata cu echipament de protectie care cuprinde: manusi, masca, dezinfectant, pungi pentru deseuri.

➢ Curatarea si dezinfectarea zonelor publice se face de catre personalul specializat instruit conform reglementarilor in vigoare.

➢ Echipa Wolkendorf Hotel & Spa acorda o atentie deosebita igienizarii tuturor punctelor de contact publice, conform planului FIHR (Federatia Industriei Hoteliere din Romania) si Jhonson Diversey.

➢ A fost crescuta frecventa de interventie in zonele publice la maxim 3 ore folosind solutii dezinfectante si antibacteriene autorizate.

➢ In spatiile toaletelor publice se vor mentine aceleasi masuri ca si in celelalte spatii publice.

➢ Toate spatiile se aerisesc ori de cate ori este nevoie. Filtrele de la sistemele de ventilatie si climatizare, se igienizeaza si se curata in permanenta, monitorizandu-se aportul de aer proaspat.

II. In camere:

➢ A fost actualizata procedura de curatenie in camere.

➢ A fost actualizat check-list-ul de curatenie in conformitate cu programul FIHR si Jhonson Diversey.

➢ Angajatii vor purta uniforma completa si echipamentul de protectie (masca, manusi) pe toata durata operatiunilor de curatenie.

➢ Se elimina toate materialele informative si publicitare din camere (guest directory, notes, pix, pliante, liste preturi), acestea putand fi solicitate la receptie, pe site-ul hotelului sau telefonic (fix in camera sau mobil).

➢ Procedura de strangere a lenjeriei si a prosoapelor a fost imbunatatita astfel incat sa se evite scuturarea acestora. Lenjeria si prosoapele din fiecare camera se depoziteaza in saci separati. Sacii se desfac doar in spalatorie, in momentul introducerii in masina de spalat.

➢ Efectuam dezinfectarea lenjeriei, prosoapelor si halatelor din camere/spa prin spalare si uscare la temperaturi ridicate, apoi calcare. Folosim detergenti si dezinfectanti profesionali.

➢ Lavetele si carpele de curatenie se schimba dupa fiecare camera curatata. La sfarsitul zilei se pun intr-o solutie cu clor, apoi se spala si se usuca in uscator la 70°C.

➢ Caruciorul cameristei si toate ustensilele folosite vor fi dezinfectate la sfarsitul programului de lucru si vor fi inchise in oficiu.

➢ In procesul de dezinfectare a camerei acordam o atentie deosebita tuturor punctelor de contact.

➢ Baile sunt curatate si dezinfectate cu produse profesionale dedicate.

➢ Toate dotarile nefolosite de oaspete pe perioada sejurului (cosmetice individuale, papuci, halat) se vor colecta la check-out.

➢ Lenjeria si prosoapele murdare se predau catre firma specializata/spalatorie in saci separati, sortati de catre cameriste in procesul de curatenie in camere.

III. In restaurant si bucatarie:

➢ Am actualizat planul HACCP conform reglementarilor in vigoare.

➢ Am schimbat procedurile de servire in aer liber (terasa sau picnic) pentru a respecta reglementarile in igiena si securitate.

➢ Am limitat numarul de angajati care intra in contact cu preparatele servite oaspetilor.

➢ Am actualizat procedurile de receptie a marfii, astfel: furnizorii si angajatii care se ocupa cu livrarile/receptia marfurilor poarta echipament de protectie.

➢ Toate produsele noastre sunt achizitionate de la furnizori acreditati care prezinta certificate de conformitate.

➢ Am crescut frecventa spalarii si dezinfectarii mainilor in toate procesele de lucru: procesare, prelucrare si comercializare a alimentelor.

➢ Am intocmit masuri de prevenire Covid-19 si am instruit personalul responsabil cu prepararea si servirea produselor alimentare conform reglementarilor in vigoare.

➢ Asiguram curatarea si dezinfectarea zilnica a echipamentului de lucru la temperaturi de 60-90°C.

Reguli generale

➢ Accesul in hotel pentru angajati se face prin zonele destinate acestui scop, indeplinind procedura de control pentru aceasta perioada: masurarea temperaturii, dezinfectarea mainilor si incaltamintei de exterior.

➢ Am actualizat echipamentul de lucru penru echipa noastra, angajatii primind uniforma standard: manusi, masca de protectie si viziera (dupa caz).

➢ Asiguram tuturor angajatilor dezinfectant pentru maini.

➢ Am crescut frecventa spalarii pe maini si dezinfectarii spatiilor si ustensilelor in timpul proceselor de lucru (atat in bucatarie, servire, curatenie si receptie).

➢ Acordam atentie dezinfectarii punctelor de contact destinate angajatilor, inclusiv vestiare.

➢ Am eficientizat fluxurile interne pentru a limita deplasarile in incinta si a minimaliza contactele cu colegii, pastrand distantarea sociala.

➢ Curatarea si dezinfectarea zilnica a echipamentelor de lucru la temperaturi de 60-90°C, in functie de material.

➢ Echipamentele de protectie folosite se arunca respectand regulile de colectare in recipiente speciale, apoi in tomberoanele speciale sau saci de unica folosinta, dupa caz.

➢ Pentru evenimente, numarul de persoane se va limita la jumatate din capacitatea salii, iar distanta intre persoane o sa fie de 1,5 m. Coffee break-urile se vor servi individual sau in sala, in functie de dimensiunea salii rezervate.

 

Nota In functie de anumite situatii speciale, programul poate fi modificat de agentie, fara insa a aduce prejudicii structurii de baza a programului.


Răsfoiește jurnalul de călător și accesează recomandările noastre

Pe blogul nostru iei parte la popasuri gastronomice exotice, descoperi oferte de neratat și ești transpus
în obiceiurile comunităților locale. Tu ce lifestyle de călător ai?


Galerie foto

Vezi frumusetile locului prin ochii fotografului.

Nou!

Rezerva oferte online, in timp real!

Rezerva acum